Twitter.com ja està disponible en català

Durant la matinada del dia 6 de juliol ha començat a ser accessible la interfície del twitter en català, aquest fet ha sigut el resultat de una campanya que ha durat molts mesos i que va començar en el Mobile World Congress de Barcelona l’any 2009, on el president de twitter, Dick Costolo, @dickc es va comprometre a permetre la traducció del twitter al català en breu. Des de llavors hi ha hagut moltes campanyes a favor del twitter en català, com per exemple #twitterencatala, i cada vegada que Dick Costolo ha vingut al nostre país se li ha preguntat per l’estat de la traducció.

Al final, des de que es va obrir l’accés al sistema de traducció el mes passat, hi ha hagut uns 5000 voluntaris que han fet propostes de traducció i han votat les traduccions més populars. La traducció es considera prou completa com per poder ser activada, però si voleu aportar-hi millores, noves correccions o votar alternatives millors, encara es pot fer des del centre de traducció de twitter (translate.twttr.com)

Si voleu configurar el vostre compte existent en català ho podeu fer seguint les instruccions del diari ara (ara.cat)

Si voleu estar al dia de l’actualitat de GRN Serveis Telemàtics us recordem el nostre twitter (@GRNInternet)

També us recordem que a GRN disposeu de TOTS els nostres serveis en català, des de la plataforma de hosting que fem servir fins als serveis de mobilitat.