Robots espacials a la FLL

Un any més l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona va acollir el torneig classificatori First Lego League. El dissabte 2 de febrer es van reunir a Montilivi 36 equips que van competir en un terreny de joc espacial per resoldre el repte d’enguany, Into the Orbit.

El campionat es divideix en dos tornejos: en la competició matinal, l’equip Estanys Ketchup de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro va resultar guanyador i, a la tarda, l’equip Ether de l’Escola Canigó de Barcelona. Les dues formacions guanyadores participaran a la gran final First Lego League Espanya. Aquest torneig acaba amb una trobada internacional d’un programa en la que hi col·laboren 62 països.

GRN contribueix a la FLL com a patrocinador, juntament amb altres empreses, de la iniciativa que organitza la Universitat de Girona i la Fundació Scientia. A més, a GRN comptem amb un testimoni actiu de l’esdeveniment, el nostre company Esteve Camós és l’entrenador de l’equip SalleSpace de La Salle de Cassà de la Selva, juntament amb Ricard Masoliver.

La competició Lego es planteja en tres parts per tal d’incentivar el desenvolupament científic i tecnològic entre joves de 10 a 16 anys. L’eix central de la trobada és el joc del robot, on els equips han de dur a terme una serie de missions amb un robot construït i programat per ells prèviament. A més, cada equip ha de presentar un poster amb els valors que han treballat durant les trobades de preparació i també un projecte científic on han d’identificar un problema i buscar-hi una solució. Així, es pretén promoure les competències en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques a través d’un projecte que proposa un repte diferent en cada edició.

Si voleu més informació podeu consultar:

O al Twitter:

#UdGrobotica

#FLLSpain#FirstLegoLeague
@FLLGironaEPS@FLLSpain@univgirona

Galeria