GRN a la FLL Girona

El passat 27 de gener a l’Escola Politècnica de la Universitat de Girona, va tenir lloc la vuitena edició de la First Lego League Girona, on 36 equips formats per joves d’entre 10 i 16 anys van endinsar-se al món de la ciència i l’enginyeria per tal de resoldre la problemàtica del cicle humà de l’aigua.

L’objectiu de la First Lego League és fomentar l’interès dels joves en aquests camps i ensenyar-los a treballar en equip per tal de resoldre la temàtica que cada any se’ls proposa.

D’aquesta manera, amb el repte HYDRO DYNAMICS d’enguany, els participants han hagut d’aprendre-ho tot sobre el cicle humà de l’aigua; on i com trobar-la, transporta-la, fer-la servir i com tenir-ne accés. A més, van haver de construir i programar un robot autònom utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS per a resoldre les missions del Joc del Robot.

Aquest any, el nostre company Esteve Camós ha entrenat a l’equip H8O de l’escola La Salle de Cassà de la Selva i GRN va ser-ne espònsor d’aquesta temporada 2017 / 2018.