L’equip Km GRN acaba la Trailwalker 2013

L’equip KM GRN que ha participat en la recent edició de la Trailwalker Intermón Oxfam ha completat el seu repte amb èxit.

La part econòmica del repte ja s’havia completat en aconseguir més de 1500€ en donacions, en concret l’equip ha aconseguit 1923€ que Intermón Oxfam utilitzarà per a projectes relacionats amb fer arribar aigua a la zona del Sahel. Aquesta contribució econòmica s’ha pogut realitzar amb l’aportació de GRN Serveis Telemàtics com a patrocinador principal, juntament amb altres donacions d’empresa, de particulars i la participació de molts amics i coneguts a la caminada popular que es va organitzar.

La part esportiva del repte s’ha completat el cap de setmana del 20 i 21 d’abril en recórrer 100 Km en menys de 32 hores. Els equips estan formats per 4 persones que caminen i 2 persones que fan de suport. Els caminaires de Km GRN han estat en Xevi Camarillas, en Francesc Martin, l’Anna Buadas i la Núria Pinsach, assistits per en Xevi Teixidor, la Carme Rodríguez i l’Esteve Camós. Els nostres caminaires han completat el recorregut en 28 hores, han acabat en perfecte estat i cal remarcar que han arribat els 4 components de l’equip.

A l’arribada de l’equip els esperaven familiars i amics, entre altres les gralleres de la Colla Gegantera de La Salle de Cassà de la Selva que els han rebut amb la sintonia de “Carros de foc” tocada a gralla.

Núria Pinsach valorava molt positivament aquesta experiència i ha comentat: “estem molt contents per haver arribat tots quatre, l’equip de suport ha estat excel·lent i sense ells no ho haguéssim aconseguit”. I és que en l’ambient que es respira a la Trailwalker es combina la solidaritat i l’esportivitat, tothom ha treballat de valent per aconseguir les donacions, els equips han entrenat i durant la cursa els equips s’ajuden i col·laboren perquè el que importa és arribar.

Des de GRN també col·laborem en altres activitats com pot ser la competició de robots FIRST Lego League, que pretén incentivar les vocacions científiques i tecnològiques dels nostres joves. Un dels lemes d’aquesta competició és “som un equip”, i pensem que aquest ha de ser també un dels lemes de la Trailwalker. L’equip Km GRN ha treballat des del primer dia amb aquest esperit, tant en els entrenaments com en el desenvolupament de la cursa, i pensem que aquest és un valor que s’ha de promoure en tot tipus de competicions esportives.

L’equip vol donar un especial agraïment a totes les empreses i persones que els han donat suport.