GRN patrocina equips de la FLL Girona

Com cada any, GRN patrocina els equips de robòtica de La Salle Cassà. Aquests equips participen a la competició FIRST Lego League Girona. Aquest any han estat dos equips de FLL i un de Junior FLL. A la foto hi podeu veure els 3 equips amb els seus entrenadors.

L’equip Geeks de la nit ha guanyat el premi al millor entrenador: «Reconeixement a l’entrenador que ha destacat per la seva dedicació, paciència, orientació i devoció». Aquest grup el formen 6 nois i noies de 2n i 4t d’ESO. L’altre equip Androids Cassà ha guanyat el premi al Disseny del Robot: «Reconeixement a l’equip que ha sorprès pel seu treball innovador i creatiu de forma global en el Disseny Mecànic, la Programació i l’Estratègia i Innovació del Robot». El grup el formen 10 nois i noies que van de 5è de primària a 4t d’ESO.

Per primera vegada a Girona també es va fer una trobada de més petits (primers cursos de primària) amb la presència d’un tercer grup de La Salle Cassà. El grup s’anomenava MonsterHigh Cassà i estava format per 5 nenes de 2on a 4rt de primària.

Podeu veure imatges dels nostres equips a la web de l’AMPA de l’escola.

A l’entrada del cassadigital.cat i a la web de la Fundació Príncep de Girona hi trobareu més informació sobre l’esdeveniment.

Si voleu saber més sobre la FLL podeu anar a la web catalana o a la web anglesa.