GRN participa a la Trailwalker 2014

TW2014

L’equip Km Carlemany-GRN ha participat amb èxit a la Trailwalker 2014 amb esponsorització de GRN Serveis Telemàtics i de l’Hotel Carlemany de Girona. Objectiu econòmic aconseguit amb 2.071,20€ recollits en donacions. Objectiu esportiu aconseguit en arribar l’equip a Sant Feliu de Guixols després de 23:13 hores caminant, tot l’equip complet i amb perfectes condicions (posició 129 a la classificació general).

L’equip de caminants estava format per en Francesc Martin, la Lourdes Martin, l’Anna Buadas i la Mònica Montal. Com a equip de suport en Jordi Mias, en Xevi Teixidor, la Carme Rodríguez, en Xevi Camarillas i l’Esteve Camós.

Res millor que l’entrada al blog de l’equip per descriure les seves sensacions després de la caminada:


REPTE ASSOLIT!

No hi ha calor, vent, pluja, o nit que hagi pogut frenar l’energia de l’equip per assolir el gran repte.

Sant Feliu quedava lluny però el positivisme, i bona entesa entre tots els integrants ha fet que haguem pogut superar tots els entrebancs que la Trailwalker ens tenia preparats.

Abans de ser-hi a més d’un integrant ens feia por la nit. Seria llarga, se’ns faria pesada? Doncs, vinga, nit a l’esquena i nit amb aigua de la bona. Dutxa gratis a mig camí! Ben remullats que hem quedat.

El mar cada vegada era més a prop i les ganes d’arrodonir el nostre projecte eren més fortes que les inclemències del temps o el cansament.

L’equip ha superat totes les barreres i ha arribat a la meta amb tots els efectius. I és que hem seguit molt bon ritme durant tot el camí i tot i algun moment de fatiga o decandiment les ganes de seguir endavant i arribar al port ens han acompanyat en tot moment. Cantem?? Doncs cantem va!! i… tornem-hi!

Hem tingut un gran equip de suport que ens ha acompanyat en tot moment. Jordi, Esteve, Xevis i Carme heu estat una peça clau per la nostra arribada.

Junts hem format un gran equip! El mèrit és de tots i cadascú de nosaltres.

Volem aprofitar per donar les gràcies a tots els que han cregut en l’equip i han col·laborat tant econòmicament com amb acompanyament el gran dia. En especial a les empreses GRN i Hotel Carlemany.

Moltes gràcies en nom de tots i fins la propera!